Varausehdot

Paljakkamokit varausehdot

Nämä alla olevat ehdot koskevat Juhan safari ja lomamatkat kautta tehtyjä varauksia. www.paljakkamokit.fi varaamosta ja myyntipalvelustamme puhelimella sekä sähköpostilla tai muilla sähköisillä viestimillä tehtyjä varauksia. Koskee myös bookin.com tai muista vastaavista palveluista tehdyjä varauksia siltä osin kun kysesten varaamojen ehdot eivät kumoa näitä esimerkiksi poikkeavien peruutusehtojen vuoksi.

Juhan safari ja lomamatkat (Paljakkamokit ja isäntä) kotipaikka on Puolanka, Suomi.

  1. Varaus ja vahvistus

Varauksen yhteydessä asiakas ilmoittaa nimensä, ryhmän koon, päivämäärän ja pyydetyn vierailuajan.

Varaus on sitova, kun asiakas on saanut kirjallisen vahvistuksen isännältä sähköpostitse tai muutoin kirjallisesti.

Kaikki varaukset veloitetaan 100% 30 pv ennen saapumista varauksen, ellei toisin mainita. Varausmaksu veloitetaan asiakkaan luottokortilta tai joissakin tapauksissa laskulla tai asiakas maksaa tilille.

  1. Asiakkaan saapuminen ja lähtö

Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00. Sisäänkirjautuminen tapahtuu ovikoodeilla huoneistoon/mökkiin. Huoneiston numero ja ovikoodi lähetetään asiakkaalle viimeistään tulopäivänä. Mikäli et ole saanut koodia voitte olla yhteydessä isäntään 24/7 +358447486667

Asiakkaan tulee täyttää matkustajailmoitus verkossa ennen saapumista. Uloskirjautumisaika on viimeistään klo 12.00. Jos asiakas ei ole poistunut huoneistosta klo 12.00 mennessä ja huoltotyöt viivästyvät sen johdosta peritään ylimääräinen oleskelumaksu 150 €/tunti.

  1. Peruutus & ei saapumista

Normaalivaraukset:

Koko varausmaksu veloitetaan varauksen 30 päivää ennen saapumista. Asiakkaalla on oikeus muuttaa tai peruuttaa varaus 30 pv ennen saapumista, jolloin koko summa palautetaan mikäli asiakas on maksanut jo varauksen.  Jos varaus peruutetaan myöhemmin tai asiakas ei saavu maksua ei palauteta.

Mikäli kyseessä on laskutusasiakas ei laskun maksamatta jättäminen ole peruutus. Isännällä on kuitenkin oikeus peruuttaa varaus mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivänä.

Kampanjavaraukset:

Varauksen maksamisen jälkeen. *Kun varaus on maksettu: Jos varaus peruutetaan tai asiakas ei saavu maksua ei palauteta. Mikäli kyseessä on laskutusasiakas on isännällä oikeus peruuttaa varaus mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivänä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole kuitenkaan peruutus.

Bookin.com tai muut varaussivustot. Ko. varaussivulla olevien peruutusehtojen mukaan. 

Peruutus tai muutos on aina isännälle kirjallisesti vahvistettava. (sähköposti tai muuten kirjallisesti)

Asiakkaalla on oikeus ilmoittaa vastaanoton henkilökunnalle mahdollisista peruutuksista tai myöhäisestä saapumisesta. Paljakka Mökit suosittelee asiakkaalle matkavakuutuksen ottamista odottamattomien peruutuksien varalle. Paljakka Mökit ei tarjoa vakuutuspalveluja.

  1. Vieraiden käyttäytyminen ja vastuu

Vieraiden on noudatettava hyviä tapoja Paljakka Mökeillä. Vieraiden tulee noudattaa isännän  ehtoja ja käyttäytyä asianmukaisesti. Jos asiakkaat rikkovat Paljakka Mökit käyttöehtoja tai eivät käyttäydy asianmukaisesti, Isäntä pidättää itsellään oikeuden poistaa vieraat välittömästi Paljakka Mökit  tiloista ilman hyvitystä. Vieraat ovat vastuussa palveluntarjoajalle aiheutuneista vahingoista ja heidän on katettava aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Vahvistamalla varauksen vieraat sitoutuvat maksamaan kaikki vahingot suoraan isännälle.

  1. Matkatavarat

Matkatavarapalvelu on saatavilla pyynnöstä (klo 8–21)

Paljakka Mökit ei ole vastuussa vahingoittuneista, tuhoutuneista tai kadonneista matkatavaroista tai arvoesineistä majoitusyksikössä. Mikäli asiakkaiden mökkiin unohtamia tavaroita joudutaan etsimään ja lähettämään postissa jälkikäteen on Minimiveloitus 25 € + postin kulut. Tavarat lähetetään vain postiennakolla. Huoneistosta löydetyt vähäistä arvoa arvokkaammat tavarat säilytetään löytötavaroissa yhden vuoden, jonka aikana ne voi noutaa. Varastointimaksu on niin ikään 25 €.

  1. Tupakointi sisätiloissa ja ylimääräiset siivous maksut

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Jos asiakkaat tupakoivat majoitus yksikön sisällä, heiltä veloitetaan vähintään 500 €: n korvaus. Muut majoitusyksikön tuulettamisesta edellyttävistä olosuhteista peritään myös vähintään 500 € maksu. Siivous uloskirjautumisen jälkeen sisältyy hintaan joissakin kohteissa. On asiakkaan vastuulla selvittää kuuluuko loppusiivous kohteen hintaan. Sama koskee liinavaatteita ja pyyhkeitä. Mikäli kohteessa on vuokratut liinavaatteet tulee ne poistaa sängystä itse lattialle yhteen paikkaan.
  Asiakkaalta veloitetaan mahdollisesti tarvittavat lisä siivouspalvelut. Tavallinen ylimääräinen siivousmaksu on alkaen 100 €, suurissa kohteissa alk. 150 €,  riippuen tarvittavista ylimääräisistä siivouspalveluista.  Ilkivallan sattuessa vieras on vastuussa isännälle aiheutuneista vahingoista ja hänen on katettava kaikki aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Isännällä on oon oikeus määrittää vahingot.

  1. Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja kaikissa Paljakka Mökit kohteissa. Niissä jossa se on sallittu peritään lemmikistä 10-30 eur lisämaksu. Asiakkaalla on velvollisuus selvitää onko varatussa kohteessa lemmikki sallittu. 

  1. Yleinen hiljaisuus

Yleinen hiljaisuus Paljakka Mökeillä  on klo 23–7. 

9. Reklamaatiot

Kaikki varausta koskevat valitukset tai huolenaiheet on ilmoitettava henkilökunnalle heti niiden syntymisen jälkeen. Palvelunumero käytettävissä 24/7. mutta kiireettömät asiat pyydämme hoitamaan klo 9-20 välisenä aikana. Kaikki Paljakka Mökit tarjoamista palveluista johtuvat tai niihin liittyvät riidat kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan, ja ne käsitellään Kajaanin käräjäoikeudessa.

10. Ylivoimainen este, hinta virheet, ylibuukkaus ja sovellettava laki

Paljakka Mökit varaa itselleen oikeuden muuttaa tai peruuttaa varauksen vieraalle, jos olosuhteet ovat riippumattomia palveluntarjoajasta, ylivoimaisiksi esteiksi katsotaan olosuhteet, jotka eivät ole ennakkoon kohtuullisesti hallittavissa tai estettävissä ja jotka estävät ostettujen palvelujen tarjoamisen. Tällaisia ylivoimaisia esteitä ovat muun muassa tulvat, maanjäristys, äärimmäiset sääolot, tuhohyönteiset, sota tai terroriteot.
Lisäksi ylivoimainen este voi olla edellisen asiakkaan tuhot tai rikkoutuneet kalusteet joita ei kohtuullisessa ajassa saada korjattu.

Lisäksi Paljakka Mökit pidättää oikeuden korjata varausjärjestelmässä ja varaussivustoilla olleet hintavirheet heti varauksenteon jälkeen. Tällaisessa tapauksessa myös asiakkaalla on mahdollisuus peruutukseen. Paljakka mökeillä on lisäksi oikeus peruuttaa paljakkamokit.fi sivuston kautta tehty varaus ylibuukkaustilanteessa heti varauksen teon jälkeen kohtuullisessa ajassa joka on maksimissaan 15 h. Ylipuukkaus on harvinainen tilanne mutta tietyillä sesongeilla mahdollinen koska kohteet voivat olla yhtä aikaa myynnissä useissa eri palveluissa. Ainoa sovellettava laki on Suomen laki. Kaikki isännän tarjoamista palveluista johtuvat tai niihin liittyvät riidat kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan, ja ne käsitellään Kajaanin käräjäoikeudessa.